Az MNB oldalan van 1993-tol. Bar excelben, grafikon nelkul, de azt tudsz gondolom gyartani belole. ha arra van szukseged.
Törölt felhasználó2005. 07. 27. 06:21
Szevasztok! Vétel(fő leg ha esik) Ps.:+-ból mondom. üdv.
Törölt felhasználó2005. 07. 27. 02:54
Ma leírtam és kész,ha nem akarsz bukni szerintem zárd a shortpt de mihamarabb,de ahogy érzed,most értem hazza a buliból,szerintem... ..tök kélsz vagyok,hajrá bármi,bika van vazzeg.............. . :)))))
Törölt felhasználó2005. 07. 26. 23:07
no, ha már kihalandzsázta magát mindenki németül meg románul, vissza is térhetünk a spekuláció témához... . van olyan bróker, aki tudja, melyik brókercégek vannak longban, és mennyit raktak be? ill. hogy a gyorsjelentéseknek várhatólag mi lesz a hatása? meg 1általán: milyen váll. eredményekre lehet számítani? én shortot nyitottam, jó magasan... lehet zárni kéne, amiyg nyerő a pozi. 30e-t még mindig nyerhetek rajta brókerdíjat levonva, ami azért nem rossz órabér. sikerdíj jár természetesen a jó tippet adóknak. 100e felett akarok nyerni :) lehetőleg 2naponta :)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Mai fratye made in bozgoria, scuza ma ca tye-am ujtat. Tinem (csak mi) noi , cum si nu si cinem impreuna. Ich mochte nicht langer storen. Fa multe banj !! Ciau
Törölt felhasználó2005. 07. 26. 18:55
Hello! Már jó ideje keresek olyan befektetési alapot amelyik portfoliója (és/vagy) Román, Bolgár, Török, Orosz részvényekből áll, esetleg a fenti országok tőzsdéinek indexkövető alapja. Tudtok segíteni? Előre is köszi
TIPPSAROK