Az egészben az a legszebb, hogy valamikor shortolni is kell, ráadásul mikor nyitnád, ha nem a bull tetőfokán?:)))) A probléma akkor van, ha az a tetőfok odébb van... Mindenesetre számomra most az egyértelmű volt, hogy a megálló nem 20K-nál van.
Igen, ha lehet ezt fokozni asszsem ez a legrosszabb. Bull piacon nézegetni a shortot. Longba ülni medvében se semmi, de talán egy fokkal még mindig jobb. Legalább is lélektanilag.
Törölt felhasználó2005. 07. 26. 08:24
azér gondolkodtam piszkos rossul érezném magam ha shortolnám a piacot......
TőzsdeFórum Online 2005. július 12. „ A BCHEM nagy beruházásokat indított kapacitásainak bővítése céljából, mely beruházások most kezdenek készenléti fázisba kerülni. A cég gyártókapacitását jelentősen növelik majd az újonnan átadott létesítmények. Plets er Tamás, az Erste elemzője elmondta, hogy a megnövekedett gyártókapacitásra a jelek szerint a piac elegendő keresletet támaszt, tehát nem kell tartani attól, hogy a cég kihasználatlanul, esetleg raktárra fog termelni. Ezért csak az olajárváltozással fordítottan arányos marginváltozással kell számolni az eredményesség tekintetében. A beruházások átadását, illetve üzembe helyezését októberre várják, mely hatásaként a BCHEM üzemi eredménye mintegy 80-100%-os növekedésével lehet számolni a harmadik negyedévben, amennyiben a margin jelenlegi szintje változatlan marad.” Érdemes számolni nem véletlenül veszik!!
az mkb az nyagy cserebere piacon adomveszem :)))) Katalin 1,én nem mondtam sose hogy resz de vannak akik igen igen,egyébként is amit adott 20k az erste annak nagy része jó helyre ment :)))
Tetves bchem...Nem megugrott, hogy eladtam a 2/3-át... NA most vettem ebből kb. eco-t, kiváncsi vagyok az merre fog száguldani, mert hogy a vételem után száguld valamerre az biztos... Ja és az EGIS is szemét, hogy nem esett még egy kicsit...Most vegyem vissza ugyananyiért?
TIPPSAROK