A Rába csoport befektetői megítélése rövidesen jelentősen megváltozik, mely az árfolyamban is jelentős elmozdulást hoz. Az alapok újra elkezdik a régóta elfeledett Rába papírok gyűjtögetését, mely az árfolyamot év végéig újra a névértek fölé repíti.
Sztem ne adj el...Szépen baktatunk felfele... Ha csak egy napig nem leszel, akkor bizto, hogy nem bukunk 10%-ot holnap...Persze Syn-ben eco-ban nem ülnék egy hétig vakon, de az eco meg úgyis annyira lent van...
Valami okos tanácsot kérek!Holnap nem leszek gép közelben!Most adjak el ma mindent?Ilyen diszkont áron? ;) a stop ilyen volatilitás mellet nem jó megoldás ,mert képesek lehajolni érte,vagy alig marad nyereség,viszont mi van ha holnap 20k bux-ról lefordul! Őrület!Pro bléma hegyek!
Nekem a Petivel az az egyetlen bajom, hogy nem mutatja, hogy a BCHEM vagy az FHB erőteljesen emelkedett volna rajta...:)
Törölt felhasználó2005. 07. 14. 11:19
Sziasztok az elmilt 2 hónapban 9 alkalommal ált igy le, de minden esetben akkor amikor kinyitottam lrgaláb 5 könyvet illrtve elemzést olvastam. Ettől fügetlenül utána rögtön használható volt.
TIPPSAROK