ne má, én 430-on akarok venni :) egis-szel meg mi a rák van? vennék is meg nem is olyan 14500-on... de már 3 cég nyomult be 14800-ra eladásra. vki tud vmi okot? pláne ricsivel összehasonlítva...
Hát, rángatják az Ecot rendesen... Ha ez az utolsó végvár elesik (70), akkor nincs megállás... Tavaly nem hittem volna, amikor volt Eco-m és Phylaxiám, hogy az Eco egyszer még olcsóbb lesz a Phylnél... :)
az econak még mindig magas az árfolyama szvsz... valahol 50forint könyékén van az értéke a cégnek ebben a pillanatban,bár az is lehet hogy valamivel lentebb... ez megint egy olyan papir amibe nem ülnék bele nyárra... kitudja augusztus környékén megint láthatunk 25forintos ecot???
Ha Synit kivegzik, akkor az ecot szerteszejjel trancsirozzak. Daxturbo. allja be egy par szazzal valahova es ott meglatod , hogy tobb ajanlat egy ceg, vagy tobb ceg.
Egyet értek veled. 2 hete vettem 6000 ért aztán 6400-on ki is dobtam.De ebből én még nem mertem belevenni ebbe a 6000 körüli OTP-be, lehet még benne esés. 5500 körül azért már éedemes csipegetni . Nem?
A chartcenteren már megírtam, itt is megteszem. Nagyon megdöbbentett a váratlan hír. Sajnálom, és együttérzésem a hozzátartozóknak, a barátoknak és a tisztelőknek.
TIPPSAROK