hát én már háromszor vittem be ma eladást, de inkább nem nyomtam rá a megerősítés gombra. Lehet eladok pár darabot, csak hogy nyugodtabban tudjak ülni a kezeimen, mert ezt nem ezért a 200 ft /részvényért rántották ki hír nélkül sztem...
mert az a szokás, hogyha fontos bejelentés lesz a kgy, akkor kellene ha meg nem lesz semmi fontos akkor ráugrottak egyébként én is tegnap, de 800 felett sztem nem igen vennék hír nélkül
miért függesztenék fel? Mivel hír nincs, a vezetőség sem kérte, ezért miért kellene felfüggeszteni? Azt látom a 4IG fórumban, hogy aki tegnap ma beszállt az ki is szállt. Emellett meg keményen emelkedik a papír. Ha a spekák eladták, akkor valaki viszont nagyon veszi...
Bár poziból beszélek, de nem csodálkoznék ha fű alatt megszerezték volna a hátralévő pár %-t és délután bejelentenék a kiszorítást 180 napos átlagon. Rögtön értelmet nyerne miért volt lent tartva.
nem . tudom. de ha valaki nem érti a viccet és ezt emlegeti nagyképűségnek..az nem semmi.. ..de én a szemedbe is megmondom,hogy nem kedvellek,nem sunyi írásokban célozgatok valakire.. és ez már a rögeszméd lett!!
TAKAREKJZB