nem fáj nekem nekem csak egy dolog fáj, hogy nem jól mértem be ezt a takarékot de őszintén szólva még nem fáj akkor fáj, ha 400 alá megy az árfolyam addig nem
még annyit írnék ehhez a takarékhoz, hogy kinéztem az elmúlt időben, vettem 400, 384, 374-en, és tényleg elment 450-ig, persze én 420-on és 440-en adtam két kis tételt, de nem ez az érdekes, hanem az, hogy gondoltam, 400-as papír nem igazán érdemli a 400-as árfolyamot, gigabank készülődik benne, ezt sem igazán értem, miért nem tud meglódulni igazán, ezért írtam a "zsebhokicsapatot", de úgy látszik, tényleg nem tud elszakadni a 400-tól meglátjuk nekem ráér
nekem még 384-es és 400-as vételem van, egyelőre nem izgulok miatta de valaki írta itt, hogy 374 alá már ne várjam kezdem várni mellesleg nem a zsebhokizós csapatnak kéne kiszállnia a papírból? szerintem nem ártana te zsebhokizós vagy? :)
túl korán kezdtem örülni ennek a papírnak úgy látszik, itt egy "zsebhokicsapat" működik beáll 420-ra venni, megkapja, beáll 438-ra eladni kár ezért a papírért, hogy zsebhokis pitiánerek szállták meg ..... tényleg kár, mert lenne benne szerintem vevőkör, ha nem a zsebhokisok szórakoznának benne
hurrá, hurrá, hurrá kezdem elhinni, hogy tényleg van értelme kereskedni ebben a papírban elhagyta a 400-at, amit nem értettem, miért 400 és mi akasztja meg, hogy ne legyen több remélem, a gigabank hírére már nem esik vissza és nagyon remélem, hogy nem 440 lesz a "legmerészebb álmaink"
Tudomásom szerint nem, mert tavaly a giga bank létrehozását tűzte ki célul, elég gondot jelent neki szerintem a Budapest ban és a Gránit bank beolvasztása meg a ciges kavarás. De lehet hogy nem jól emlékszem
TAKAREKJZB