Legkorábban karácsony környékén jöhet az ajánlat, de inkább januárban.A felajánlott részvények vételárát mindenképpen jövőre fizetik ki. Akinek TBSZ számlán van a részvénye és nem akarja a számláját meghosszabbíttatni, az lehet, hogy eladja még az idén, hogy ne kelljen adóznia az árfolyamnyereség után.
Én pedig az infók alapján azt gondoltam, erre be akar valaki (bennfentes) vásárolni a részvénybe nagy tételben hogy jól járjon... Ehhez képest bejelentés előtti napokban pár milliós forgalom, első kereskedési napon cirka 100 millió, ma pedig csordogál, eddig 10 millió... És ezt sem 1 db befektető vásárolta fel! Ez most hirtelen ez 180.000-200.000 részvény a talán, a még elérhető 5-6 millióból. Vagy nem volt bennfentes (ha-ha-ha), vagy tudja mennyi lesz a nyilvános vételi ajánlat :-( , vagy nem látnak igazi lehetőséget (más hirtelen emelkedő részvényekbe pakolt sok százmillió/milliárd HUF-oknál láttuk), vagy nem tudom... Magasabb vételi áron, szerintem sokan dobnák...
Azt nem értem, hogy kik voltak tegnap délelőtt és szinte egész délután azok az elmeháborodottak, akik 550 közelében és 560 alatt adogatták a részvényeiket?
TAKAREKJZB