Olvasom az írásaidat, de az utóbbi fél évben én - igaz kívülről - több haladást látok, mint azt megelőzően két év alatt. A karácsonyfát majd meglátjuk. ;-)
A karácsonyfa alá ígérték a gigabankot, és a vezér már többször is jelét adta, hogy elégedetlen. Ezt idén létrehozzák, minket meg úgy hajítanak ki belőle, amilyen gyorsan tudnak. A kisbüfiktől nem kell egyetlen részvény sem, az MNV-vel kell megegyezni. Remélem, ők 600-zal nem elégszenek meg. Ha igen, így jártam, de akkor is többet kaptam, mint 53X. Ha nem, akkor még egy örömtáncot is ellejtek. :)
Jó ugrálást mindenkinek. Aki kiszór 10K-20K-t vissza is tudja venni? Mert az, hogy az ár hol van, az semmit sem jelent. Ha mennyiséget akarsz, akkor zsebbe kell majd nyúlnod. De ezt már valamikor valahol olvastam. :D Ha meg 1K-val játszol, ajánlom a Deltát. ;-P
Szerintem sem lesz alatta az ajánlat, bár a cikk(*) kicsit elbizonytalanított abban hogy lesz - e forintos ajánlat egyáltalán...Lehet hogy csak rv.csere lesz?Sok kérdés van még összességében jó lesz, talán a járvány miatt ez kicsit gyorsul is( egyesülés!)( *=origo cikk hivatkozást nem tudom IDE bemásolni!)
Na látom megjelentek a homályban levők. Utoljára leírom: senki nem mondta hogy az ajánlati nem lehet kevesebb 600- nál de akik nem hülyék és nem ajánlják fel azoknak min 600-at kell kapniuk ha kiszorítása kerül sor. Az állam pedig nem fogja "bagóért" oda adni. Ja usának ehhez semmi köze :) :) jó fel- le ugrálást
TAKAREKJZB