igazából sokáig csak végelszámolásban volt, nemrég van felszámolásban...ami talán jelenthetné azt, hogy olyan sok adóssága nem kellene, hogy legyen a cégnek... nemtom vissza kerülhetne-e a cég a tőzsdére(?) v. annak már kapufa(?) mert ha netán igen, akkor vki akár meg is vehetné☺, visszaaktiválná a papírokat, amin a 200Ft-os névértékre vetítve ~1milla bukóm van 'nyilvántartva... ami, ha csak eltűnik egyszer akkor kuka...mivel nem a 'szabályozott piacon' történik az esemény - nem összevezethető más nyerővel..☻amúgy meg hátha az lehetne(?) szvsz
Nekem az OTP számlámon még szépen ott figyel - 78%-ba ez a csoda papír is.... Sajnos kishazánkban mindent meg lehet csinálni büntetlenül :( Ráadásul még csak bocsánatot se kérnek, hogy így átverték és meglopták itt is az embereket (ezek szerint ez itt teljesen normális a BET-en, beteszed a pénzed valamelyik papírba a cég pedig egyszerűen ellopja és senki nem tesz semmit és felelősök nincsenek... KEG, Hun mining stb. és még a névérték összegét se kapod vissza, csak vársz évekig a csodára, ami persze itt nincs... vicc az egész :(
Nekem havi 350.- (egy gombóc fagyi) a kbc-nél. Nem tragédia, de jobb lenne, ha nem lenne. Ha végre törlik a részvényeket, akkor egyszer csak tőlem is eltűnnek a részvények, vagy kérni kell a törlést?
köszi a választ nekem otp n van és tavaly még nem tudtam megszüntetni mert csak az van rajta semmi egyéb így valami alapdíjat kellett fizetni ....tele van velük a hócipőm... majd benézek hátha már nálam is törölték......
SYNERGON