Nekem Twd parkolt az értékpapír számlámon kb. három évig. Persze kértem régen hogy töröljék, de mondták ezzel nem tudnak mit kezdeni, majd törlődik valamikor😟 Aztán úgy két három hete vettem észre hogy már nincs rajta. CIB. De minden banknál így van hogy évekig marad értékpapírszámlán a kivezetett cég, és fizetni kell érte tartásdíjat
És még nagyobb kár ,hogy szemét mocskos módon gyakorlatilag pillanat alatt törölték. Lehetőség sem volt még gombokért sem kiszállni, hogy árfolyam veszteséget el lehetett volna számolni!!
Szeretném átadni a részvényeimet valakinek. Csak ezek a papírok vannak már azon a számlámon, már megszüntettem volna, de így nem tudom. Van itt valaki, aki így is úgy is fizeti a számlavezetést más papírok miatt és szívesen átvenné? Köszi előre is. dalami kukac indamail pont hu
Haver úgy két hete érdeklődött a bankban. Nem lehet törölni számlájáról, havi 400 Ft tartásdíjat kell fizetnie. A broker szerint úgy két év múlva talán törlik 😟 Nekem is lassanTWD három éve rajta, nem lehet mit csinálni. Őrület!!!
Bocs, de ezek sem pro, sem kontra nem igazolnak semmit. A brókernek meg sosem fáj hülyeséget összehordani az ügyfél költségére.. Az szja tv-ben elég cirkalmas az ETPÜ definíciója, és kiutal más jogszabályokra. Messziről nézve szerintem a közvetlen szöveg akár teljesíthető lenne egy brókercég által kiállított igazoláson szereplő ügylettel, de lehet, hogy a hivatkozott egyéb feltételekben tényleg van valami kizáró..
Hát én úgy kb. 3 éve mikor érintett voltam, személyesen kérdeztem bankban a brokerem, Na meg nem csak rá hagyatkozom, hanem számtalan forrásból érdeklődtem. Ha a bet-ről kivezetnek egy céget, és bent maradt x összeg a részvényesnek ,semmi lehetősége nincs azt realizálni!!!! Anno, B-telekommal jártam úgy hogy utolsó pillanatban tudtam realizálni a veszteséget még kivezetés előtt!! Természetesen azt tudtam realizálni és szembeállítani a nyereséggel!! Pár ismerősöm még reménykedett nem realizáltak, na ők teljes mértékben elveszítették a pénzt!!!
SYNERGON