Én mindkét papírban benne vagyok (SET, EST). Az EST különösen kedves a számomra, viszont a SET-nél a kis részvénymennyiség az ami a fő erény szerintem.
Sajnos én ebben a papirban csak mutatóban vagyok bent. Fő profilom az est.
Törölt felhasználó2018. 12. 12. 05:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
Már vagy 2 hónapja 5% alatt voltam egy kicsivel,200 alatt vettem elég sokat,amivel átléptem azt a hír után veszegettem! Lásd Est média hova ment mikor kifizették a tartozásukat a bizalomat helyreállította a befektetők szemébe! A Set már jobb helyzetbe van mert két termelő cég is működik,és termel profitot!
Miért is? Csütörtökön léptem át,és pont azért mert amint leírták a tartozás kifizették és azután bármikor várható további fejlemény,nem gondolnám hogy a 45 k amivel múlthéten átléptem azal benfettes lennék,amúgy meg nem benfettesség az amit ki raknak a BÉT-re mert az nyilvános.Olvasni és értelmezni kell!
Törölt felhasználó2018. 12. 12. 04:57
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szép reggelt ! Ahoz semmi közöm aznap nem is igen vettem, de ha vettem is max 500db ot😀😀😀
Kérlek , hogy ha van/lesz időd , olvasd végig vagy csak olvass bele OTT 1 fórum ha , 2-3 nap tartalmát....na ott aki eladott az is bennfentes volt , meg aki vett az is . Fantasztikusan kombináltak a fórumozók , mindenféle összeesküvés elméleteket.
Szerintem holnap egy szép up lesz a mai új nagy Tulaj bejelentésre . Sovágó Úr jelenléte szerintem tovább fogja a befektetői bizalmat erősíteni ! Hajrá Set !
SET Nyrt