Már régóta súroltam az 5 % ot,de mikor a cég bejelentette a tartozás kifizetését utána még közvetlenül nem,de múlthétén csütörtökön leszorították 230 ig volt nagyobb eladó akkor kezdtem el venni és mentem fel 5% fölé.Ennyi röviden !!!
Köszi az őszinte választ. És mivel jutottál arra, hogy mégis átléped az 5% -os küszöböt? Ez amúgy eléggé erős elkötelezettség a cég iránt, és lehet látni, hogy komolyan gondolod. Remélem be is jön amit gondolsz.
Te vagy az új bejelentett tulajdonos, vagy valaki más? :) Nem probléma ha nem publikus, de Halin kívül Rólad tudom hogy nagyobb darabszámmal rendelkezel, 5% közelében vagy és bővítgetsz + van még valaki Drobilits Miklós ugyebár.
240-ig lehozta a 3500 darabját 244-ről, meg is vették tőle. Szerencsétlen megszívta, nem tudta, hogy a set-et mindig visszakötik záróban nullára, adhatta volna 244-ért is :)
Én annak örülök, hogy végre csökkent az ottókában lévő nyomás az irányából ezzel. Remélem azért az up duma megmarad benne - bár eddig sem ért egy fabatkát sem 300 óta...
SET Nyrt