Köszönjük bejelentését, az esetet a belső rendszerünkön is azonosítottuk, megvizsgáltuk és jelentettük a tőkepiaci felügyeletet ellátó Magyar Nemzeti Bank felé.További sikeres kereskedést kívánunk!Üdvözlettel,Budapesti Értéktőzsde
Ez egy óriasi tevedés amit írsz! Semmi köze a brnnfentes vetelnek ahhoz,hogy az adott hírre,hogy reagalt a piac másnap,mert ezt a vevő sem tudhatta,csak azt,hogy jön a hír kb 10 perc múlva a felfüggel együtt. Tehat ez egy nagyon gyenge kimagyarázás,ami nem allja meg a helyét ! A BET válasza is azt tartalmazza,hogy az ő belső rendszerük is jelezte és kérték is a vizsgalatot az MNB től.
Törölt felhasználó2018. 12. 14. 15:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
Állok elébe!:))))))) Látod és ennek ellenére mégsem adtam el 250 fölött,mert mi van ha mégsem másolja le a 31ft-ost és kimaradok az emelkedésből !:)))))))
Hagyjuk mar a vizsgalatosdit! Most még jo aron van, jo par 20-90 k ismerek egy sem fog rombolni !! Ha jonni fog hir( en varom )hisz egyxeru miert is lett a ceg adósság es salagmentes hat azert hogy jöhessenek ujabb partnerek tivabb folytassa a fejlődést!
na ennek én is örülnék:) A vád se állja meg szerintem a beírást,mert aki akart,az még vehetett aznap is a nagy vétel után+ másnap a bejelentés után is ott állt az árfolyam..semmit nem nyert vele a nagy vevő... ...és a legfőbb:maga a hír!!! A közgyűlésen és számtalan újságcikkben el lett mondva,hogy az adósságok ebben az évben rendezve lesznek!! Ez nem új hír volt,mindenki előre tudhatta!!
SET Nyrt