Hello újra itt, volt itt a függesztes hírére sokmindenki hála Istennek. Igen én is ezt mondtam hogy akkor senki sem jajjgatott mikor 200 alatt lehetett venni. Egyre jobb lesz a cég én biztosra veszem amint a közlemény is utalt rá, ahhoz hogy komoly partner befektető stb jöjjön fontos volt hogy a régi buntik kilegyenek fizetve. S gondolom nem véletlenül most lett kifizetve az a pénz. Hajrá Set group, hajrá részvényesek.
Azért nem eszik olyan forrón a kását. Nap végére azért nem így tűnt hogy nincs aki adja. Szépet ment és biztos lesznek még jó hírek, de azért minden szinten vannak beragadva, akik adják is. Majd új ath és komoly hír komboval jön el az igazság pillanata, hogy mire képes a papír. Amúgy a kis rvszam plusz pont, segíteni fogja.
Egy komoly befektetőt nem lehet kirázni csak a spekákat őket meg amúgy se nagyon csípjük gratulálok mindenkinek aki kitartott és továbbra is annyit tudok mondani venni és tartani:))))))
Szép jó estét befektető társak és a kirázottaknak is a büntetésemet letöltöttem nem Írtam de olvastam . A tegnapi estéhez annyit szeretnék hozzá szólni , hogy a bennfentes információ szerintem elkésett ugyanis 2 hónapig lehetett 200-on vagy alatta gyűjtögetni szerintem csak egy későn kapcsoló vett bele ,mert le esett neki is ami itt már sok mindenkinek a kevés rv db szám és a dinamikusan fejlődő cég (köszönhető a vezetésnek ) olyan árfolyamra fogja repíteni a SET-et ,hogy arról álmodni sem merünk.
Ma fizették ki. Egy ilyen ügylet nem egy nagy dolog, az előző hír ütősebb volt, 160 millió nyereséget hozott, és nem volt rá füge. Amúgy már ott közzétehették volna, hogy annak terhére rendezik a mnb-t. 15-én már tudták, hogy ki fogják fizetni rövid időn belül. Úgyhogy szerintem itt más áll a háttérben, nem emiatt akartak fügét.
Én arra tippelek, hogy ez a hir nem is igazán a kisbüfiknek szólt, hanem valamelyik jövendőbeli partnernek vagy partnereknek. Aki(k) lehet, hogy már ott toporog a küszöbön, csak kellemetlen lenne számára, ha egy MNB-nek tartozó céggel társulna. De az is lehet, hogy minden lehet :)
Ez olyan hír volt, mint anno az estben, amikor teljes áron kifizették a tartozásokat, ott nem volt ekkora felhajtás, füge stb. Valószínű nem ezt akarták ma közölni, héten lecseng a dolog majd jövő héten kijön a tervezett hír.
SET Nyrt