OK! Tippem, hogy tőzsdén kívüli ügylet keretében lesz egy naaaagy beszállónk. Vagy Olyan bizniszt kötöttek a gáz ipari méretű tárolására, hogy beleremeg a Föld. (na persze nem a hajdúsági...)
Esetleg valaki tud már közelítő infót, ami a végső hírekről fog szólni? 10 óra és még találgatás sincs?! Olyan feszült vagyok! Fogunk ma látni kereskedést itt? Merre fog kitörni az árfolyam? Egyáltalán kifog törni? Olyan stresszes ez a nap :)))
Sziasztok Fiúk (és Lányok)! Kicsit nem figyelek oda és majdnem kimaradok a korrupcióból? :) Kétségtelen tény, hogy csinálhatta volna kevésbé feltűnően is a vásárlást a tisztelt bennfentes kereskedő, dehát nincs itt min csodálkozni, az egész bét mutyisztán (kivéve talán a blue chipeket). Én a vasúttal kapcsolatos hírre tippelek. Hajrá Set!
Bocs ha rosszul vetted fel vagy nem szereted a viccet. Csak gondoltam lecsapom a labdát és feldobom a fórumot. Egyébként a bennfentes kereskedésbe remélem tényleg megetted a feljelentést mert rohadt gusztustalanul csinálták. És bocs még egyszer :(
Megvolt Jockey ??? :)))))))))) Akkor jól éreztétek egymást :)) Ezt nem lehetett kihagyni. De tényleg engem is a papír érdekel nem a semmi kibeszélése oldalakon !!
SET Nyrt