De amúgy komolyan kérdezem, hogy miért jöttök ide? 185 ért kapható volt, nem vett egyikőtök se, egyikőtöknek se volt, de még csak a topic közelébe se szagoltatok, most 240 körül teng leng erre mindenki jön okoskodni, hogy hova várja és hol fog venni, meg hogy most túl van árazva meg akármi. Mindegyikőtök várja újra 200 ra de 185 nél senki nem vásárolt bele. Nem is értem ezt. Mire jó ez?
Egy 150 Colos Led Tv betehetnél a boltba, amin menne élőben a CNN , tudod , mint a nagy Amcsi filmekben ! Kicsi Bétes zászló a kassza gép mellé ! :) hátra meg egy kép a falon, ahogy kezet fogsz Trump elnökkel :)
Kis időnek el kell telnie mire rájönnek hogy 240 alatt nem nagyon kapnak papírt !! Ugyan ezt mondtam 200alatt is hogy szinte csak páran vettük ,230fölött meg már sokmindenkinek kellett !:))))))
Ami megtörtént azt elhiszem, igen. Jelenleg nekem még kevés. Nem tud kitörni, igazából a 185 megtartotta, az már valami. 200-250 között jól lehet keresni vele, aki ezt pörgeti. Én viszont nem pörgetek, így nem érdekel most, addig másban utazom.
SET Nyrt