de, 7 K set-em maradt tegnap estére, és vettem még hozzá 216-208 közt ma, amit adtam 221-224 közt, de a 222-es tegnapi vételem adtam még csak 233-237-238-on, még maradt set-em, de már nem 25K van, hanem jelenleg 5,5 K ---- azaz valóban csökkentettem a mostani felmenetelben jócskán ---viszont nem ráztak ki végleg, meglátom holnap, mi lesz
nem tegnap vettem 222-230 közt vissza, amiket 235-253 közt adtam nap elején ma vettem 216-208 közt, ezeket valóban eladtam 221-224 közt de a tegnapi 222-es vételemből ma adtam 233-237-238-on, és a többivel várok
Igen nagyon úgy néz ki,szerintem jó kezekben vannak a papirok ami még kint van azt a piac úgy néz ki felszívja! Nagyon bizakodó vagyok az elmúlt 3 nap nagyon biztató volt!😀
tőlem nem vették el a meglévő papírjaimat, hanem vettem alá, 216-tól 208-ig, csak nagyon elkeseredtem, mikor megláttam a 27K-t 215ön, és ennek a 215-ös eladó emlékének köszönhetem, hogy eldobtam 221-224 közt a lenti vételeim , mivel nem hittem, hogy ma ekkorát korrigál visszafelé ----- pedig ez a kedvenc kispapírom, de ma nagyon becsapódtam és meg is ijedtem nem tudok hideg fejjel tőzsdézni, ezt még tanulnom kell
Nagyon úgy néz ki, hogy a ballaszttól lassan sikerül megszabadulnia a papírnak. Én egy szép tartós emelkedést várok. Persze realizálók mindig lesznek, de legalább az állandó, ész nélküli lenyomás már meg fog szűnni. És remélem lassan jönnek az újabb piacmozgató hírek...
Én ezt tegnap egy pár fórumózónak elmondtam privátban hogy reggel lenyomják,és délutánra pluszba leszünk! Az ötösöm jönne így be!😀😀Reggel sokmindenkit beparáztattak,sokmindenkitől elvehették a papírokat! Na pont ezért nem tettem be eladásra a múlthéten megvett 200 alatti papírjaimat!
SET Nyrt