Opus sajat tőke jelenleg 16 milliárd,itt max 10 milliárdra van lehetősége a cégnek. Amúgy opus is meg szamomra is hihetetlen gyenge jelentés hozott össze. 119 milliós adózott eredmény,tehét szamíthatunk egy maci piacra ,vagyis egy nagyobb korrekcióra. Szerintem.
Bocs jav. Szeretnéd. A saját tőke rendezve lesz és több lesz ,mint jelenlegi Opusba(tudom az is több lesz..de ő előbb kezdte..). Mindenkinek jó hétvégét! Mentem focizni.
Reszvenypiac leült,setnek meg van ideje bőven,hogy eredményeket produkáljon. Speka tőke elhagyta a kispapírokat. Forumon levő kicsik le tudjak nyomni 100 ft ig ha elfogy a türelmük.
Uhhhhh,azért ezek a számok ijesztőek,igaz tudható volt. Szamok alapján és az építkezés alapján én úgy gondolom,hogy a set nel esetlegesen emelkedés majd talán jövőre,ugyanis mar innentől kezdve spekák a bevetel részt fogjak vizsgalni es annak eredményeit varni,tehát parkolópálya lesz a set nél és lassú morzsolódás. Jelenleg a piac a papírt nagyon sokszorosára értékeli,tartam a 100 ft os korrekciós áramat .
Én a szöveges részre voltam kiváncsi, s abban egész jól össze van foglalva amit tudni kell. A lényeg abban a sorban szerepel amiben az újabb befektetőkkel való tárgyalást említi. Eddig is komoly forrás bevonásáról döntöttek egyre magasabb összegekben hogy az amúgy felhajtott részvény árfolyam mögött valós érték legyen, jövőbe mutató komoly potenciállal. Ez év végéig nekem úgy tűnik komoly forrás érkezik még a társasághoz! Év végén kiderül hogy mit nyertek az ezen szinten beszálló VIP esek :) Mindenkinek kellemes 7veget!
Így van.az éves jelentésben már lesz árbevétel. Ez meg amire számítottam. ..hogy szar valakinek az az ő véleménye. Bár a favoritja se lett valami fényes...
SET Nyrt