persze nem az, de az elmélet igaz lehet más cégekre is. csak Lölö volt az egyik népszerű példa. ha nagyobb vagyon felett ítélkeznék, nyilván rendszeresen kielemezném a céget. így tesznek az elemzőházak is, csak sokkal nagyobban, mint az itteni kispapíroknál szokás. Van hogy hozol egy döntést és értékeled a céget valahova... de az megváltozik fél év múlva. És az újonnan behozott infóval is a matek csak ugyanannyira adja ki a cég vélhető értékét/potenciálját. nálam ez a józan paraszti logika. Persze reméljük nem így lesz :) nem tudok már venni , nem azért írom le mert ide ez 100%ig így van. Csak egy elmélet a sok közül ami óvatosságra int.
TULAJDONOSI BEJELENTÉS
A SET GROUP Nyrt.-ben történt részesedés-változás
Tisztelt Befektetők!
A SET GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1026 Budapest,
Hűvösvölgyi út 27., cégjegyzékszáma: 01-10-046842) Igazgatósága tájékoztatja a Tisztelt
Befektetőket és a tőkepiac szereplőit az alábbiakról.
Sóvágó Sándorné részvényes bejelentése alapján a SET GROUP Nyrt.-ben fennálló
részvényállománya 542 024 darabra emelkedett, amely a Társaság alaptőkéjének 6,01 %-a.
A részvényvásárlás kapcsán a Sóvágó Sándorné az 5%-os szavazati küszöbérték fölé került.
Budapest, 2019. február 01.
lásd Lölö papírok. jöttek a jó hírek és mégis öntötték. miért? mert az összes jóhírrel árazták a papírt kevesebb mint 800-ra (ami azt illeti, kb 500on valós - ezek szerint, mivel ott tart az árfolyam) és nem 800ra (ahonnan elindult lefelé). én így értem. Tehát nem feltétlen arról van szó hogy bárki tudott valamit előre. Pusztán arról hogy annó egy korábbi infó alapján egy csúcsot elért a papír a múltban. Telik az idő, jönnek további infók, negyedévek, számok, és a befektetői kör (nagybüfik főleg) újra kalkulál. És lehet hogy a végén az jön ki, hogy még a beemelt értékkel is csak ugyanannyit ér a papír, ahol van az árfolyam éppen, vagy annyit se. Ez az elméletem mögötte. De, ez is, mint minden következtetés, csak utólagos derül ki.
SET Nyrt