Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A hidrogén nem feltétlen arra való, hogy autót hajtsunk vele. Arra viszont nagyon is jó, hogy a solarból hektikussan kieső energiát hatékonyan tároljuk és szállítsuk. Amikor túltermelés van, azzal lehet vizet bontani és tárolni a hidrogént, amikor meg alultermelés van, akkor elégetni és áramot termelni vele. Ez lenne a zöldhidrogén modell. Az ÉPDUFERR GeoAkku akvija ezt célozta meg és lett is pilotjuk az MVM-mel csak lapítanak mint szar a gazban. FuelCel amúgy most kapott Dél Koreabol megrendelést, ergo a 0.45-ös ár nagyon alá van tolva.
Érdekes dolog ez. Mikor felmegy a gáz ára mindenki keresi az alternatívát, sose felejtem el, masterplastot kell venni, ez gyerekek a nagy biznisz, hát mindenki szigetelni fog ilyen árak mellett. Vettem énis. Nagy bukta nem volt mert kihajítottam kis idő múlva. De már senkit se érdekel a dolog, van óccsó gáz, meg olaj. Nem tudom mi lesz az akksi gyárakkal is, még az autókölcsönzők is vissza cserélik a flottát belső égésűre, annyira nem jön be az elektromos. A hidrogén lehetne vetélytárs, ott működne is a pár perces töltés, cserébe egy több száz báros mini bombán ül az ember , ha crash van nagyot szólhat. Hmm.
Én nagy híve voltam/vagyok a hidrogénnek és a solárnak de oltári nagy pofára esés volt nekem is a Plug, Ballard, SunPower, FirstSolar és a többi. Olyan, mintha gyakorlatilag földbeállt volna a teljes zöld irány, ami a covid alatt szárnyalt.
Még ha csak az Intelen buktam volna... Plug Power, Uniper totál katasztrófa. A Palantir-on nyertem sokat, amit átforgattam az előbbiekbe, el is buktam, miközben a Palantir tovább emelkedett vagy 50%-ot. Én is a Ricsiben bízom.
Az intelen buktál? Én most a legtöbbet az ezüsttel az elmúlt 2-3 hét szar volt, de leginkább az elmúlt 1 hét. Kicsit az OTP-vel is. Egyedül a Ricsi ami kimondottan jól megy most hetek óta, adás vételek is frankón bejöttek.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.