Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Otp piros, ez legalább zöld. Mondjuk ég és föld a 2 teljesítménye a héten eddig. Ráférne Ricsire a 9400+ záró, de nem akarják fentebb engedni úgy fest.
Még egy hónap biztos lesz. Szerintem még nem tették közzé, de júniusban szokott lenni. Addig lesz még Q1 report is, ami jó számokat hozhat. Tudom ez volt február végén is , aztán beverték... De nem eshet állandóan. Emelkednie kell.
Szia Beze. Meddig kell tartani ezt a sz@rt, hogy osztalékot kaphass. Képes vagyok eladni mínuszban (200) csak hogy megszabadulás tőle! Előre is köszönöm nem találom a megfelelési napot.
Belenéztem a könyvbe, mi volt reggel. Nem bántják ezt szerintem, 9:36-nál például fél százalékot esik a papír egy 150db-os kötésnél, 65-ről 25-re, 40 pontot esik a papír, mert egy kisbüfi elad egy semmit, még másfél milla sincs a csomagja.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.