Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sok szerencsét! Kicsit több mint egy éve tőzsdézek de még nem szerténék kimenni max kicsi bitcoin! Nézegettem egy két haver Tesla buktáit nem hozta meg a kedvem!
Én mindig longos voltam de itt most nagyon más lett az egész magyar piac tavalyhoz képest.. Magyar részvények?? Állami nyomda , Duna , bif osztaléknK meg mondjuk telekom certi hogy legyen valami agresszívabb is..😂 shortoljam ezt a sok szart? Hát egy külföld én nagyobb a fantázi per pill
Egyébként félig teli a pohár szemléletben: Ma több mint 0,7% ot emelkedtünk nagy eladói nyomás mellett, úgy hogy nem volt igazi nagy hír. Április elején egy rekord amcsi forgalmi hír, egy srv hír visszaterelheti a helyes nyomvonala!
Reggel 940-en rengeteget eladtam volt bent valaki aki megvett vagy 500-600 darabot. Még 960 is volt ma. Most 860. Nyilván nem kerestem 100 ft-ot minden darabon, de számolj csak 50-nel (ennél azért többet) akkor ezer darabnál már 50ezer és nem csináltam semmit csak eladtam visszavettem a szokásos napi mozgásnak megfelelően. Daytrade-nél meg alig van jutalék.
Írtam nektek délelőtt hogy 9200-t megnézi mert magasan nyitott. Meg kell trédelni. Mindig ezt csinálja nap elején felhúzzák és aztán a végére beborítják.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.