Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Kevés lelombozóbb dolog van, mint napról-napra nézni ezt a szisztematikus lefelé darálást. Igazából persze semmi extra kár nem érte még az árfolyamot, ha kicsit hátrébb lépünk.
Kerdes ezen mennyi profit van igy? Mert szja meg tranzakcios dij adas veteli ar kulonbsege 40 ft. Es kb 130 a mai range. Ezen van haszon egyaltalan ? Nem szamoltam ki azert kerdem
Jó napot!-Erste:-Furcsán viselkedik a Richter. Miközben idén újra megindulhat a profitbővülés, az árfolyam szenved. A nagy esés után a korábbi 9.300 forintos szinten billeg. S akárhogy is nézzük, mintha egy fordított zászlóalakzatot akarna formálni. Az pedig nem jelent jót. Ugyanis egy zászlóból nagy valószínűséggel jön egy másik. Az pedig 9.000 forintos árfolyamot jelentene, s a 200 napos mozgóátlag érintését.Támasz és ellenállás szintek
Szerintem ha elkezdenék adni a magyar piacot Orbánék aktuális agymenései miatt, az csúnyább eladásokat generálna, én ezzel nyugtatgatom magam. Mondjuk még 1-2 ilyen ügy, mint ami most a SPAR-al zajlik, és ott lehetünk.
…valamint a Ft is elkezdett gyengülni. Félek, hogy valamit megint áraz a piac. Hamarosan megtudjuk (remélem nincs köze a hazai politikához, mert akkor az csúnya lehet…) :///
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.