Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ha ebben a csúcsban sem viszi át a 8500-at akkor kiba...om a pi...ba... :-) aztán veszek valamit ami legalább valami értelmes nyereséget hoz... nem nagy a pakk de lassan már elnevezem a részvényeimet annyira hozzám nőttek... pfff...
Tegnap végül eladtam az összes Richteremet 8430 Ft-ért. Így döntöttem, majd kiderül, jól vagy sem. Megjegyzem, az egyedüli BÉT részvény, amivel eddig mindig csak nyertem, úgyhogy van esély rá, hogy veszek majd valamikor belőle.
Amikor minden rendben volt, jó eredmények stb akkor sem ment aztán hirtelen megindult vagy esett nekem még mindig az az érzésem hogy nagyobb shortos van a dologban legalábbis a kötési listát nézve.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.