Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A cégnél most is folyamatban vannak fejlesztések, új termékek lesznek idővel, szóval akinek van az ne adja el, idővel intézményiek még nagyobb mennyiségben veszik majd!
Ennek a hírnek nehogy bedőljön valaki! Nem volt már jelentős bevétel tavaly sem ebből. Inkább megkönnyebbülés, ha végre teljesen leállítják. A pozitív hírek nagyságrendileg többet számítanak. Nincs most időm többre, mert sielni vagyok. Tudjátok, a róka, a holló meg a sajt története!!!!
Ahhoz képes, hogy ezt már legalább 1éve tudjuk, most ismét kijött, de a jelenlegi 7975 az elfogadható. Eredmény: lehet használni, tájékoztató kell mellé. Semmi új, amit eddig ne tudtam volna. :o Csoda nincs.
Ezt üzenjük meg nekik, orban.gabor@richter.hu, gabor.orban@richter.hu Küldjük a CEO-nak mert más nem biztos h átadná az üzenetet, én csak ebben bízom, álljanak ki az igazukért!
Pedig alig volt negatív eset, a túlnyomó többség esetén kiválóan működött az Esmya, van benne olyan összetevő amely tényleg veszélyes, ezt kéne kutatniuk, ha nincs rá bizonyíték akkor pedig nem gátolni, hiszen jobb megoldás mint a műtét!
Korlátozzák a Richter Esmya gyógyszerének használatát.Korlátozzák a Richter Gedeon Nyrt. Esmya gyógyszerének
használatát az Európai Unió összes tagállamában, a készítmény ezután
csak olyan, menopauzát el nem ért nők méhmiómájának kezelésére
használható, akik esetében a műtéti kezelés (ideértve a méhmióma
embolizációját is) nem alkalmazható, vagy az nem volt sikeres, emellett a
készítmény nem alkalmazható a méhmióma műtéti beavatkozást megelőző
tüneti kezelésre - közölte a Richter a Budapesti Értéktőzsde (BÉT)
honlapján pénteken megjelent tájékoztatásban. https://profitline.hu/Korlatozzak-a-Richter-Esmya-gyogyszerenek-hasznalatat-417027
Úgy néz ki valaki minden blue-ból kitárazott egy kicsit. De azóta nyugi van. Én arra leszek kíváncsi 16 óra után hol leszünk, mert tegnap is nap végén húztak egyet rajta. ;)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.