Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Természetesen, mindenki a sajátját... :)))Minden más kizárva. Nincs nálam hordozható menekülőRSZ! :D 7535 Ft, az már szép. ATH. Kíváncsi leszek a záró értékre ezek után. 7550-7600 a mostani tippem.
Csak nem zártkörű ez a buli? Benézek és a shortokat keresítek azonnal? Ennek lett az ereszcsúszás a vége.... Én ilyenekből kimaradok...gondoltam tanulok valamit de nem ilyenre gondoltam.. akkor megyek is tovább.....:-)))
A 10 éves emelkedő trendcsatonában mozog, de az RV. csúcsok mellé ellentétes az indikátorok csúcsai hetes grafikonon is. Lesz csúcs idén RSI is 70 -es értéken van naposon, de a mutatók szerint itt még nincs kitörésre jel. (a csati tetejét ha eléri és kilép , na az "A kitörés") https://invst.ly/t1bq1
Igen, igazából még most léptük át a korábbi tetőt. egy szint 300-400 ft felfelé, tegnap írtam Erste TS-7773 ft a kiütése! Ezt elérik biztos pár nap múlva.-EBRCHTS16
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.