Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Érdekes ez a totális piaccal szemben mozgás. Lehet megint kiszáll valaki. ATH-ra vártam a napokban, (eredménytől függetlenül) mert kb mindent vettek, ami részvény. Ezért nem adtam oda bőven 7K felett, cserébe adtam ma 6840-en, mert meguntam :)
Így van, sajnos további esés előtt áll a papírunk, elesik a 100 napos, így most a 6600-6650 zóna kerül holnap előtérbe. Vevők nincsenek, shortosok holnap reggel is dobálják majd be a pakkokat.
Nem esz meg a fene erte. Csak egeszen olcson vagyok hajlando vasarolni belole,h a potencial megerje a totymorges okozta idegeskedest. Ez a jelenlegi szint viszont meg nagyon messze van attol.
Rossz hir sracok. Az emelkedo trendben harmadszor teszteli vissza a 6850-et. Ha elesik,6700 alatt kenyelmesen lehet majd vasarolni. Bar franc tudja h erdemes e beszallni ebbe az idegorloen lassu papirba.
Köszönöm! Ó van aki fizet érte,de én sem értem,ez miért fizetős, tavaly nem volt az. Most lassan elér a támaszhoz. Spekik átmentek OTP-MOL longba, itt nincs nagy vevő,ezért rövid shortokkal próbálkoztak páran délelőtt.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.