Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Pedzegettem a múlt héten a végén begyorsuló esést. Ez nem vöröskereszt, szerintem nem csak BR adja, most már rájátszanak az esésre, még vadászva stoppokat, nagyot nem kockáztatnak amikor még van pár millió adni való.
Jaj Gyula, ne fáraszd a jó népet a sok technikai bulshittel.. Ha 1 éve itt voltál akkor képbe kellene legyél hogy mi folyik itt.. Ide hideg fej és türelem kell.. és gazdag lesz a Mikulás..:/)))
Szóval várnék torpanás leszúrásokat tökölést itt lassan 4700-4600 nál. Aztán majd látni mi lesz. Csak az zavar hogy nem is tudom milyen elemző cég is ide lövi a támaszt, amitől mindig óckodom.
Hát ez naposon jó nagy fos lett. Eddig azt gondoltam hogy 4700 alatta kicsit megfogja, de ez nem úgy néz ki egyelőre, én ma belevettem megint. De nem lesz lóvé már rá ha innen még sokat esik. Kemény időszak.
Az 5%-nyi stock 44mrd Ft a mai árfolyamon. Tehát, ha pár napja lépte csak át az 5%-ot, akkor nagyon sok 2,5 mrd-os forgalmú napon tudja adni, ah még akarja adni. Az az érdekes, hogy nincs növekvő érdeklődés a papír iránt más nagybüfitől. A csúcsról esett majdnem 40%-ot, ami az ESMYA miatti értékvesztés többszöröse már. Azóta ráadásul a Cariprazine és a HUF-árfolyam például nagyon kedvezően alakul a cég számára.
Elesett a 4800-as támasz, délelőtt a támasz felett sokan bevásároltak,bízva az emelkedésben,ők kistoppolódtak,egy részük. Következő szint 4600-4650 ft körül lehet. Portfolio vélemény. A Richter ezzel a 4 800 forintos szint alá került, ami az elmúlt
években többször jelentett már támaszt és ellenállást is a részvény
számára. Bár a Richter ezzel rövid távon túladottá vált, amennyiben nem
sikerült a későbbieben a 4 800 forintos szint fölé visszakapaszkodnia, a
részvény ezt követően 2018. júliusának 4 468 forintos mélypontja felé
vehetné az irányt.
lehet a BR-n kivül valami más csapás is, mert a BR nem szokott ilyen drasztikus lenni, napi 40-50Ft árcsökkenésnél már leállt, ...tegnap a MOL-t verték agyon, ma ezt ...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.