Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nincs ezzel semmi gond, ha úgy gondolod, hogy szenvedés jön és nem jó a papír, akkor el kell adni. Ha megnézed a mostani árat és a '14 december, '15 januári árat, akkor a papír 2 év 1-2 hónap alatt duplázott. Ha neked ez szenvedés, akkor persze ki kell szállni valóban. De 100%-ot általában hosszabb idő és sok türelemmel csinál az ember. Közben esetleg egy-két álmatlanabb éjszakával, de bizonyára nem kell ezt neked mondani. Nagyjából a MOL-ban is ezt érted el, ha megvetted és tartottad. Néha meg nem árt realizálni egy kicsit, hogy legyen sikerélményed is és ha még olcsóbban is tudsz visszaszállni és utána megy tovább a papír fel, az csak extra öröm. Felálltunk a rajtvonalra, meglátjuk mi jön jövő héten.
Nos én most is azt mondom el kell adni, még mondjuk megvan, de szerintem előbb utóbb lépnem kell. Nem mintha a MOL-on kívül lenne ötletem hogy mibe rakjam a lét. Mivel most megy a papír várni kell, de ha elakad megint szerintem nagy szenvedés előtt állunk. Lassú csorgás majd egy egy visszahúzás, és mindig nagy esés ok nélkül. Idegőrlő papír lett a RICSI.
na, itt a jo pelda, ha megy a papir, akkor rogton gyulekeznek a "héják", ha meg kicsit megutik, akkor rogton minden szar, fos papir, inkabb adtam volna el, szalltam volna at ebbe meg abba....
Turelem rozsat terem, most mar csak bizzunk egy fergetegesen jo jelentesben es akkor hamarosan a 7k-t is nyaldoshatja.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.