Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Vajon miért ilyen problémás a Ricsi? Erik papa beszólásai miatt? A nagy leverés miatt? Mégis a remegő kezű kisbüfik okozzák mindezt? A nagyok nyilván nem vesznek részt a tömeghisztériában. Esetleg a háttérből manipulálják? Mi célból?
Én kivárom, amíg behozza a lemaradást.
Jönni fognak hírek:
-Cariprazin felírhatóságának kiterjesztése USA-ban
-Cariprazin törzskönyvezés benyújtása EU, Japán
-Esmya törzskönyveztetés benyújtása USA-ban
Ezek kapcsán, újra fogják számolni a pár éven belüli profitot a nagyok.
Indulatból, kivágnám legszívesebben én is a bekernél, de akkor a zsebem ellen cselekednék.
Funda nem árfolyamfüggő, Erik sem mer most egy darabig "konzervatív"okodni, hírek, csak jók jöhetnek.
Itt a nagy semmittevésben nem lesz semmi bajunk, ha végighallgatunk egy kis siránkozást, én is voltam már úgy, hogy nehezen viseltem a rossz lóra tevést, de aztán általában jóra fordult.
Ne haragudj ,hogy megkerdezem, de te miota tozsdezel?? ha ennyire szar velemennyel vagy egy papirrol, akkor ne fektess bele vagy szallj ki egy elfogadhato bukoval (Money management fogalma talan ismeros) vagy hagyd abba a rinyalast! Ha meg a konyhapenzt rizikozod, akkor hagyd abba az egeszet, mert ha azzal beragadsz, akkor tenyleg baj van es akkor a tozsde abszolut nem a te tereped. Bocs, ha direkt voltam, de az ilyet nem birom hallgatni, mikor valaki azert, mert a piac ellene megy nehany szazalekot mar rogton "sir".
Azt elbaxtam, pedig akkor 2000 Pannergym volt csak, mert a Ricsit az 5647-es ATH után eladtam.
640-en tovább kellett volna vásárolnom, 10,000 db-ot vehettem volna.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.