Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Egy ismert, nagy alapok által agyon birtokolt papír a történelmi csúcs környékén rengeteg tulajdonos váltáson esik át. Jurgen a bonusza miatt elad 200k a portfoliójából. Szabó ezt látja és eléshortol, hiszen van papírja és nem kockáztat semmit. Pár nap múlva elfogy a sávosan higgító equtasos húsik pénze. Szabó zár.
Csak az tőzsdézzen, akinek vannak idegei és "felesleges" pénze erre. :D
Amikor vettem 4550-en és utána lement 3500-ig, akkor is néztem bután és nem értettem mi történik ezzel a jó ki céggel (Mondjuk az érdekelne, hogy ki az aki ilyenkor meglátja a folyamatokat és vált long-ból short-ba. Na az a profi.), de aztán mégis 5270-en szálltam ki, igaz távol a csúcstól.
Most is várok új csúcsot (már miért ne tenném, ha vettem), de most úgy látom Májusig már nem tartom meg, aztán meglátjuk hogy alakul a világgazdaság, lehet hogy menekülni kell.
Ember legyen a talpán aki optimista marad
nagy bukót realizálni persze nem érdemes,
de ezt végig szenvedni nem egyszerű főleg ,hogy plul OTP megy 5750-ről 6080---ez alatt.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.