Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nem valószínű.
700 alatt megnyílik a tér a shortosok paradicsoma lesz..
Törölt felhasználó2016. 02. 18. 10:39
Én csak abban bízok hogy akik mos eldobják sem teszik más befektetésbe hanem az első jelre mozdulnak újra és akkor szűk lesz a bejáró a tülekedésben mint ahogy most is szűk a kimenetben ... lesz tér majd felfele is .:)
Hát én azt mondom, akik azt mondják kizárt hogy ide meg oda, azok vigyázannak ezzel a kijelentéssel, korábban mikor 53xx felett voltunk írtam 4800 ra várom első induló 50xx ról (vétel). Akkor azt mondták áá addig nem megyünk le. És lám... nehogy az legyen hogy ó hát ez milyen jó papir venni kell itt már, aztán majd jön a 4500...és akkor most, aztán meg kideülr bear van és megyünk lentebb...szóval, nagy magasságba ment a papper elmult hónapokban van honnan esni. Ha figyelmbe vesszük elmult évek árfolyamait.
az szép.
Nekem van 5288 ról, azt másnap sajnos átalvás miatt nem dobtam így maradt (de az nem nagy pakk volt épp) Másik vett pakkom felét dobtam 5092 ről 5067 en tán minap nyitóban pont az esés előtt.
Most vettem vissza ezt 4818-on. Meg veszek még 57xx a lemegyünk.
az szép.
Nekem van 5288 ról, azt másnap sajnos átalvás miatt nem dobtam így maradt (de az nem nagy pakk volt épp) Másik vett pakkom felét dobtam 5092 ről 5067 en tán minap nyitóban pont az esés előtt.
Most vettem vissza ezt 4818-on. Meg veszek még 57xx a lemegyünk.
Törölt felhasználó2016. 02. 18. 10:19
Sziasztok !
Nem hiszek a szememnek, hogy eshet ez még mindig . Én marha 5300 átlaggal ríva nézem a monitort :)de nem merek cselekedni mert félek hogy a sokadik mellé nyúlásom lenne amilyen nagy szerencsém van . És különben is itt már vennék ha volna miből....uff..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.