Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
5510-ért adtam be vételi megbízást de az Otp direkt nem hajtja végre,azt írják hogy tőzsdenyitást követően továbbítják. Dehát jelenleg is nyitva van,talán ezt is befolyásolják ?!
ez a forgalom nélküli -2% nekem ahhoz a naphoz hasonlít, mikor 5520 környékéről lejött 5370ig és 5400en zárt, majd másnap már 5570 volt...mintha egy long stop kicsapás lenne egy fel előtt...igaz 5500 alá beszúratnám ma akkor, ha ez az...
Nem tudom, 1 napos késéssel követte a nyersolajat, én azt hittem, hogy már tegnap leindul.
Fundásan jobb mint az OTP, meg semmi hír az orosz gyárról, pedig egyszer jönni fog.
Ilyen kis forgalomnál ez van. Kis darabszámmal majd 100 HUF-ot ütnek rajta. Az a baj, hogy kint is balfaszkodnak a tőzsdék... Sajna a mai nap eddig gyenge...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.