Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Remélem követi OTIt, Hétfőn UP- ra számítok, levert a víz az utolsó fél órában, 5600- ra számítottam záróra, oda raktam az eladást, megmaradt. Néha, évente 1-2 alkalommal megcsalom OTIt, általában ide ugrok be, és midig megbánom a végén.
Szép volt a vége. Nagy troty. Majd záráskor indiben 5730-ért is vettek. Nem is akármekkora csomagokat. 5599 zárás. Több mint furcsa. Na majd a folytatásban kiderül... Ma azt gondoltam, hogy a zárás tüzijáték elmarad, de ez volt a héten a legszebb.
Huh mi volt.itt a vegen...110 pont le, majd vissza 5600ra...nem semmi....megint stopvadaszat ment...szerintem.jovo heten nagy mozgas jon.
Mar csak az iranyt kell.eltalalni..:)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.