Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
5370-es fej, 5500-as nyakvonallal, mintha Inverted Head&Shoulders formálódna, akkor ATH közelbe érhetne.
Utolsó kötés: 5 552 HUF (2016.01.06. 13:15:02)
Én is azt nézem, mi a náthás faxom folyik itt.
Kamu meghúzás után, már az utolsó kenetre akartam papot hozni Ricsinek.
Erre feltámad, és fickóskodik megint.
Tudja ezt valaki követni?
sehova! De tényleg.
Figyelem a mozgását, hogy melyik irányba akar kitörni.
Ha lefelé, akkor 5200-5250 környéke vétel.
Ha felfelé tör ki, akkor buy elengedett kézzel.
Lenyugodtam, de, ha valamelyik KBC-s űgyfélszolgálatos lúvnyát, ha elkaphattam volna 5546-os Ricsinél-:)XD
Utolsó kötés: 5 505 HUF (2016.01.06. 10:53:24)
Arra is lehet spekulálni, hogy amikor az ékelődés alsó trendvonalán pattogot, óráson vagy 20 gyertyával, a másik irányba, fölfelé tört ki, most ha a fölsőnél játszaná el ugyanezt, akkor lefelé kellene mennie, mondjuk kínára, meg bombácskára nem, akkor mire fordulna le.
Dűhömben írtem a KBC-nek, a vége ez volt link
Hát még engem, pedig mit néztem, meg minden nap nyitó előtt írtam vételit, ha leszúr akkor kapjak.
Lehet visszafordúl lehet nem, új ATH-nál is vissza lehet venni, ide 115 pont.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.