Érdekes, mert a hiba elismerése önmagunk sárba tiprása
Önbizalom nélkül meg nem lehet tőzsdézni.
De a hibát meg muszáj elismerni. Elég támadás ez az ember személyisége ellen.
Én kétszer végigrágtam Helmut Hornstein - Tőzsdepszichológia c. könyvét. Főleg a Felettes Én és az Ösztön Én rész érdekes.
És az ember magán is érzi, hogy mindig hibát követne el, ha ösztönösen cselekedne, ha vagy a félelem, vagy a kapzsiság irányítja.
Tegnap engem is elragadott a világvége hangulat, ahgoy végigolvastam az alapkezelői nyilatkozatokat, híreket, mindent.
Teljesen megbántam, hogy kitömtem magam a mostani esés közepén, alján.
És mikor ennyire egyformán gondolkodik a piac, akkor tényleg mindig fordulat jön. Szóval legközelebb a "most érdemes venni", "túlvagyunk a nehezén" című résznél kell eladni? :)))
Önbizalom nélkül meg nem lehet tőzsdézni.
De a hibát meg muszáj elismerni. Elég támadás ez az ember személyisége ellen.
Én kétszer végigrágtam Helmut Hornstein - Tőzsdepszichológia c. könyvét. Főleg a Felettes Én és az Ösztön Én rész érdekes.
És az ember magán is érzi, hogy mindig hibát követne el, ha ösztönösen cselekedne, ha vagy a félelem, vagy a kapzsiság irányítja.
Tegnap engem is elragadott a világvége hangulat, ahgoy végigolvastam az alapkezelői nyilatkozatokat, híreket, mindent.
Teljesen megbántam, hogy kitömtem magam a mostani esés közepén, alján.
És mikor ennyire egyformán gondolkodik a piac, akkor tényleg mindig fordulat jön. Szóval legközelebb a "most érdemes venni", "túlvagyunk a nehezén" című résznél kell eladni? :)))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.