Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Gondoltam előrehozom a topicot.
Annyira relatív, hogy mit ér a Ricsi, nemrég 39k-n kapkodták, most meg 36.900-on dobálják.
SZVSZ ennek a nagy zakónak lesz némi korrekciója, lehet, hogy már holnap.
Mostanában a Ricsi a kedvencem, mert az adott körülmények között biztonságosnak találom. Mindig bejárja 0 36k-39k-s sávot. Bár az amerikai indexek csúfos zárása miatt nem tudom mi lesz hétfőn. SZVSZ délelőtt benézünk 27k alá.
Tudnátok nekem valamit írni a arról, hogy a Ricsi szokott e osztalékot fizetni, ha igen, kb. mikor.
egy kis biztatás. kint a gyogyi papírok még a nagy zuhit idáig megúszták kissebb eséssel. akkor bízzunk kicsit a hétvégén és gyűjtsünk erőt a jövő hétre mert elkel. ha kint ezek nem szólnak semmi pozitív mentő beszédet akkor csak most kezdődik a gáz.
egyébként minősítik felfelé a gyógyszergyártókat folyamatosan. a tegnapi menetelnek ez lehetett az oka csa ugye nekünk van egy jó barátunk úgy hívják usa és a sok szemetet ránk zúdították. ezt isszuk most 39000 helyett.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.