Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Holnap búcsúzunk a 38k-tól és irány a 40k. totál bull lesz holnap nem csak a Richterben, de az egész magyar piacon is. Ok: uniós bíróság elmarasztalása Volkswagen ügyben. A magyar blue chipek alapszabályainak mindegyikében van 10%-os szavazati korlát, ami innentől simán támadható a VW-s döntés kapcsán. Holnap 2% plussz...
Szép napot mindenkinek!!!
Ahogy nézegetem az indexeket, valszeg egész jó, hogy
zárva voltunk tegnap.
Ha minden jól megy ma is, akkor talán nem kell " búcsúznunk 38K-tól"!!!
Mindenkinek további szép napot!!!
én nagyobb esést vártam. ez szinte semmi. hogy a jövőhét milyen lesz, az még sok történeten múlik. szép hétvégét és jó pihenést.
Törölt felhasználó2007. 10. 19. 17:09
Szurkolok Neketek-de a rába be kell látnom ,sokkal jobb volt pénz szempontjából.
Én kereskedő vagyok a maszek életben -és ez a mentalítás nem illik a ricsihez---helyesebben a ricsinél kevésbé szabad pénzsovárnak lenni, emelkedik és kidobom és utána visszaveszem-amikor ismét nagyon leül ez az én mottóm.
Tudom valaki a spekit kicseréli a hiénára-de nem is annyira a pénz miatt van erre szükségem , hanem , hogy érezhessem a döntés helyességét.
JÁTÉK!!!!
Csinált heti szinten egy 20-25Ft-os doji-t.
Remek kiindulópont egy nyitóréses erős korrekcióhoz, szerdára.
Igen úúnom már, közel állok ahoz, hogy kivágjam az egészet a trágyadombra.
Még állampapiros bef.jegyen is többet lehet fogni.
és azt se gondolja senki, hogy 23-tól nem retteg itt mindenki! péntek van! négy nap bizonytalanság! nyilván eladnak, árat lenyomják, nagyokat csuklanak és kezüket tördelve várják a szerdát.
Egész héten gázos negatív hangulat volt minden tőzsdén. Richard mégis szépen teljesített. Gondoljatok vissza pár hónappal ezelőtt ha amcsik estek 0.1%-ot, a mi kis ricsink 2% minusszal válaszolt.
Nekem az a meglátásom, h ez itt elég erős támasz( 38.3k-38.6k), innen nagyon remélem, hogy csak felfelé vezet az út!!!!
Én szorítok neki....ja + magamnak...+ nektek is
Fölötte, vagy alatta egy kicsivel majdnem mindegy, kapunk egy doji-t a 10napos beszükülést (totyorgást) követően, aztán holnap az ünnepek(?) előtt majdnem kizárt, hogy esetleg ki-, hanem inkább letörünk.
Jövőhétre reménykedhetünk, hogy a letörés fals lesz, és folytatódhat a totyorgás.szvsz.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.