Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sose hallgass azokra,akik más faszával verik a csalánt.
Ezeknek mindnek egyetlen egy lényeg van:hogy te csinálj valamit,tök mindegy hogy mit,csak tradelj.
Abból nekik leesik a jutalék,és rohadtul tojnak rá,h keresel,vagy veszítesz,mert ők mindenképp keresnek rajtad.
Te akkor vagy a legrosszabb befektetés,ha nem csinálsz semmit,és pozin kívűl állsz.
Ezért aztán mindent megtesznek,hogy ebből az állapotból kibillentsenek.
Ezt az alapelvet kell szem előtt tartani,azt meg sürgősen elfelejteni,hogy egyszerűen csak jóindulatúan figyelmeztetni akarnak rá,hogy nagy lóvét kereshess!
Egyetértek, tulajdonképpen magam is hasonló következtetésre jutottam. :)
de reméltem, hogy van más magyarázat. Nyugtalanító a tudat, hogy fogalmuk sincs, de mégis úgy adják elő mintha lenne. Hiába beugratós játék ez, ébernek kell lenni :)
Úgy, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mi lesz a papírral. Valamit viszont írni kell.
Egon meg híresen nagy kontraindikátor.
Törölt felhasználó2012. 02. 14. 09:38
Ezt magyarázza el nekem valaki:
Tegnap kaptam egy hírlevelet a KBC-tól miszerint jó vételi lehetőség van most a Richterben, akár 42000-ig is elmehet. Ma reggel pedig ezt találtam a honlapjukon, Egon elemzése: link
hát ez nem igazán pozitív na!
Szeptember-október környékén ugyanilyen ellentmondásos infókat kaptam az E-Starról. Hírlevélben jó vételi lehetőségről írnak, akár 14000-es célárral, aztán Egon technikai elemzésében lehúzza a papírt a sárga földig.
Értem én, hogy az egyik elemzés fundamentális a másik meg technikai, de ugyanaz a cég hogy hoz ki (már nem először) homlokegyenest más eredményt 1 napon belül ugyanarra a papírra?
Vajon direkt csinálják?
Hát hogy vegyek így Richtert? Inkább magamnak fogok hinni, mert másképp asszem lerabolnak :)
Ugyanezt rajzoltam én is fel magamnak. Megmaradt a csatiban, aljról pattant. Az RSI-nek hozott némi megnyugvást a 2-3 nap esés, viszont MACD egy kicsit még aggasztó, bár még táncolhat ott fennt, volt már rá példa. Bár én MACD helyett STS-t szoktam inkább nézni.
Nem az összeg bosszant, hanem a sikertelenség, illetve a happy end elmaradása. Sokszor egy pár ezresen jobban felqrom magam, mint egy közepes bukón. Volt hogy százezres bukónak örültem, mert ha várok nagyobb lett volna. De volt olyan is hogy hétezer forint veszteségen őrjöngtem, mert akkora látványos baromságot csináltam -:)))
Usát elnézve lesz alkalom visszavenni olcsóbban Richárdot....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.