Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Igazad van... csak elámultam nagy hirtelen, hogy megint 20K alatt van.
De ami igazán fáj: lemondott a román miniszterelnök !!! brühühü... hüpp...hüpp... hogy fogom ezen túltenni magam ?
Jó hasonlat, még nem hallottam...
Ejjj, hogy még ilyen vén nyanya létemre is tanulok mindig valami újat.
MOL-t jól beverték.
Még jó, hogy itt siránkoztam reggel, miért nem azt vettem...
orco? de durva...ilyen egzotikus papírjaid is vannak?:)
ma is a (görög?) hírek mozgatják a piacokat, úgy érzékelem...olaj, arany, ezüst, eur/usd, dax, HUF, stb. korrekciózik éppen...
a mol mindig jó gondolat, de azért ne szomorkodj, a ricsi is jó lesz, látni fogod ma a 39xxx szinteken...;)
(gondolom a youtube-on fent van/lesz a tegnapi madonna, nézd meg...nekem közömbös amúgy a csaj/nő, de amit ott nyomott az tetszett...na jó, lehet, h csak a látvány volt atomállat:))
Tartalmilag ugyanezt írtam sijofok-nak pénteken. A depi-gyógyszer lesz a nagy dobás. Lehet, majd én is veszek, mert mániás-depresszióra fejlesztik, hátha kigyógyít a tőzsdézésből ! :-)
Szerinted létezik, hogy valaki több, mint 1000 darabbal shortolja gedeont ?
nemsoká intézkedem!:)
csak most eljutott oda a mol, ahova vártam már szeptember óta...szal vele foglalkozom épp: számolgatom/elemezgetem...
ja, de azért a ricsiről is...sztem itt nem is a gyj lesz a nagy durranás a sztoriban, hanem a február-márciusi rgh-188 tesztfázis-jelentés...asszem a 3.fázis eredményei jönnek ki, és ha jókat fognak írni benne, akkor fog robbani igazán az árfolyam...
Bár annyira nem mosolygok élőben, látván a mai nyitást.
Mégiscsak MOL-t kellett volna vennem pénteken. Megint az első gondolat a jó.
Ráadásul ezek itt jobb oldalon minden nap 2x felhívják a figyelmet, hogy mennyire kakkanat lesz a gyj. Feltétlenül emlékeztetni kell rá a jónépet, bár igen gyanús, amikor ennyire le akarják beszélni valamiről az embereket.
(Kelly-t is szeretem, 2 CD-jét őrizgetem az autóban. Madonna nekem már kissé erőltetett, hogy miért nem bír normálisan megöregedni, nem értem...)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.