Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
MOL, Richter nagyon fontos szinteken itt nem lesz egyszerű elmozdulni, de ha megindul. Akkor nem lesz egyszerű visszaszállni. Várni és várni, türelmesen.
Nehéz megmondani, hisz ez a hír most kiviheti az eddigi tartományból, nem beszélve a sokak által figyelt 200 napos átlag felé. Mindenki várjon ameddig tud. Én ezt fogom tenni.
Hát itt egy újabb jó hír. Nem hiába mondom nektek, tanulni, tanulni, tanulni.
Még épp maradt annyi pénzem, hogy vegyek egy párnát és bevarrom a részvényeket.
Szió, Azért már az is jó, hogy pénteken nem nézett be 34 alá ... Nagyon várom a holnap reggelt, vajon merre indul ??? én mindenképpen FELLL-t várok !!!
Pénteken vettem pár MOL-t 17850-ér, holnap is vennék még pár db-ot, ha benézne 18 alá ??? OTI-t nem merek venni ezen a szinten, 300 db-om van beragadva 3600-ról ... :(((
Akkor üzenjünk a sok-sok elkenődött MOL-részvényesnek, hogy határozottan emelkedő trendben van a papper !
Cca 2 és fél hónap alatt menetelt négyezret felfelé.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.