Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
hát idén 25000 plussz:) amúgy 331.ooo plussz, de a mostani állás szerint a nem realizált minuszom mol, ricsi otp közel egy milla...szóval nem jól...gondolkodtam ma délelött h dobok mindent akkor lett volna a minuszom 854250 forint- az eddigi plussz:), de igazából rá kéne ülnöm...csak azzal még akkor ha el is megy a beker áramig még ugye nem nyertem semmit...befektetni való pénzem meg már megint nincs 200 db otim pluszban van, de ha azt eldobom akkor meg a beker áram nő---22 csapdája...
végül 38 db-ot vettem ma, a záró átlagon... mostmár 115 db van :) nem is bánom, hogy többet nem FEKTETTEM bele, a többi pénzemmel inkább MOL-lal, meg OTI-val próbálok napizgatni ... még 302 ezer mínuszom van ... :((( vajon meglesz? nem tudom ... mondjuk 2 hónap alatt 750 összecsorgott ... akkor 1 hónap alatt taláááán-taláááán a 302 is összejön.
És Te hogy állsz ?
nem értem ezt a mai esést...hacsak...
vadabb verzió: ma este leminősítő-csütörtök lesz.
szolidabb verzió: tegnap erőspistára húzták a HUF-ot, ma kiszálltak a magyar papírokból, és hajrá vissza a HUF ellen...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.