Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A beszűkülés és a forgalom is azt jelezheti, hogy a vevők egyenlőre csak megtartani hajlandók az árfolyamot, és az eladók sem nagyon akarnak már olcsóbban megválni tőle, ez mondjuk evidens.
És lehet valaki aki a "hangulatfelelős?" és néha, ha nem kerül nagy erőfeszitésébe beáldoz 1-2k papirt amivel elszórakoztatja magát és másokat, és az 1-2%-os spredet is le tudja tradelni.
Abban mindenképpen igazad van, hogy lett volna már ideje arra, hogy ennél nagyobbat essen, ha akarna/akart volna. Különösen pénteken éreztem úgy, hogy az akkori áron már nem nagyon vannak eladók, aztán péntek délután mégis jöttek... Ráadásul még ma is vannak újabbak, ráadásul még lejjebb. Igaz, hogy "csak" egy-két százzal lejjebb, de lejjebb, sajna. És ahogy látom, még ma is meglehet az 1 Mrd-os forgalom, ami igaz, hogy ennél a papírnál nem kiugró, sőt, de csak jó lene már a helyén, értékén kezelni!!! AZAZ JÓVAL FELJEBB!!! EZEN AZ ÁRON MÁR NE ADJON EL SENKI!!!!
Tommasi! Azon mit értesz, hogy a chart jó? Szerintem a 38K1-nél lévő nyakvonalra a fordított fej-vállnál a jobb vál már nemcsak, hogy duplázódik hanem..., nem is tudom, hogy ez jó, vagy nem, de iszonyú időhúzásban van a kitörés!!! De legyen úgy, hogy ami késik, az nem múlik...
Az igaz, hogy most sokan úgy gondolják hogy 40k-n kiszállnak. de
1.Remélhetőleg lesz rá alkalmuk a q3 után, ha nem gondolnák meg.
2.Ha elindul végre a nyáj akkor valószinüleg a régi és az ÚJ szédelgők is beállnak sorba. szvsz.
csak kellene már egy (-két) vezér!
Innen a 40k-t megcsinálni és megtartani vszeg nehezebb lesz (és már volt?) , mint onnan a 44k-ra felmenni.
Legyen úgy!!!
Az viszont biztos, hogy ami most megy, az nem normális dolog... Tök mindegy, hogy jó, vagy rossz hír jön (ha egyáltalán jön), azt a Ricsi csak megsínyli, jobb esetben oldalaz. A lefelé irányt ismeri csak, északra nem kívánkozik? Végülis nem fontos, hogy északra kívánkozzon, elég ha megy..., mit megy, repül..., vagy akármi is, csak emelkedjen már!!!
Ne feledjük, hogy alighanem sokan bent maradtak 40k fölötti árról, akik egy masszívabb bullba szvsz bele fognak adni. Ez pedig egy darabig gátja lesz a nagy emelkedésnek. Év végére ezért nem várok 40k fölötti árfolyamot.
Folytatódik a totyorgás.
Az én elképzelésem (szvsz):
A Q3 közeledtével,(~1hónap) - az előrejelzéseket követően - már biztos megélénkül a kereskedés.Egy jó Q3 (mért ne lenne jó?) adhatja meg neki az igazi lökést, amiből évvégére 44-45k is lehetne, egy mégjobb q4 reményében.(és az alapok árfolyamkozmetikázása okán?)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.