Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
hogyan létezik az, hogy ha lenyomják 100-al vagy fölugratják 100-al, azonnal megéri valakinek 37,3-ra visszavinni az árfolyamot?
hogyhogy csak 37,3-at ér ez a papír, se többet, se kevesebet?
Hát nem tudom, Ti hogy vagytok, de nagyon a határán vagyok annak, hogy bedobjam a teljes Ricsi pakkomat... Vagy direkt erre menne ki a játék, hogy a kisbüfiknél elfogyjon a cérna, utána meg amikor már eladták és majd kilő az árfolyam, akkor meg téphessék a hajukat? Az biztos, hogy ez a mai,ez nem teljesítméyn a Ricsitől!!! Ez semmi, ez csak fos...
Érdekek mentén alakul az árfolyam, mondja Ma-ga.
Tehát taktikus felvásárlás folyhat, szigorúan a 200 napos alatt? Ki, vagy kik ezek a taktikus vevők akik szemet vetettek rá, és miért hagyja, sőt aszisztál ehhez a magyar pénzvilág, a nyugdíjalapok, a menedzsment, mindenki?
Aztán meg kezdődik a sírás? ..hogy újabb magyar cég kerül a kölföldiek fennhatósága alá....mint pl. mol-nál.
Ez a vicc... Szerintem TÖK mindegy, hogy magyar, vagy orosz kézben van, ha úgyis Indiában akar termelni... Nekem aztán nyolc, hogy valami birka magyar milliárdos szedi meg jobban magát vele, vagy vmi orosz...
Érdekek mentén alakul az árfolyam, mondja Ma-ga.
Tehát taktikus felvásárlás folyhat, szigorúan a 200 napos alatt? Ki, vagy kik ezek a taktikus vevők akik szemet vetettek rá, és miért hagyja, sőt aszisztál ehhez a magyar pénzvilág, a nyugdíjalapok, a menedzsment, mindenki?
Aztán meg kezdődik a sírás? ..hogy újabb magyar cég kerül a kölföldiek fennhatósága alá....mint pl. mol-nál.
Az valóban érdekes, hogy jelent meg egy-két pozitív elemzés mostanában, de az ezeket irók, vagy a javaslatukra hallgatók között sincs senki, egy alap... vagy valaki aki tényleg elkezdené a Ricsit vásárolni,, felhalmozni?
Ekkora "közkézhányad?" (a spekiknél lévő mennyiség), hogy mindegyik ennek a stricinek aszisztál?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.