nem tudok munkahelyről csatlakozni... amúgy meg a véleményem, hogy megállt az esés per pillanat, bízom benne hogy aki kiszállt, az tegnap megtette és innentől oldalazás, lassú felkúszás lesz
Kassai a tőzsdeklubban.
Ez a levél figyelt be a mail fiókomba:
Kedves Tőzsdeklub Tag!
Nemcsak nevében és árfolyam emelkedését tekintve, hanem üzleti stratégiáját is figyelembe véve tekinthető a BÉT új csillagának az E-Star (leánykori nevén RFV).
Meddig emelkedhet a részvény árfolyama az eddig száguldás után? Érdemes inkább a részvény helyett E-Star kötvényt vásárolni?
Tőzsdeklub május 26-án
Következő Klubunkban Kassai Ákos, az E-Star vezérigazgatója mutatja be a cég új CEE terjeszkedési stratégiáját, növekedési kilátásait. Az Equilor elemzőivel ez után kivesézzük, hogy mit várhatunk árfolyam oldalról.
Persze foglalkozunk a lassan véget érő gyorsjelentési szezonnal is.
Tarts velünk és megtudod!
Helyszín: Corner Rendezvényközpont, Bp., Bajcsy-Zsilinszky út 12.
Sajnos volt.Persze nem akkora,hogy összetegyük magunkat a kiszállásán,ráadásul bután adott, de pont ez a csoport volt, aki már a legelején is éles szemmel látta meg a lehetőséget és élt is vele..úgy 2500 körül.
Ettől függetlenül mivel fundával bőségesen alátámasztott a cég, én nem aggódom.Rövid időn belül újra új csúcsokra megyünk,mert újra cápacirkálás szagát vélem érezni...:-)
Ha már kérdezte valaki:igen nagyjából 2000 darabot szórogattam a múlt héten, de tegnap és ma ezeket vissza is gyűjtöttem, úgyhogy egy darabbal nincs kevesebbem, mint egy hete.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....