Ez még bőven benne van egy normális visszatesztben. Most várni kell, aki akarta már megtette a tétjét. A marosvásárhelyi eredmény után ismét lépünk egy szintet.
Meg tudna valaki indokolni mi folyik itt 7570 es 7900 kozott? Sajnos nem latom a konyvet, de mint ha rendesen szornak most a papirt. Nekem egyelore nem remegett meg a kezem es nem is fog. lol
"a júniusban elhasznált gáz ellenértékét augusztus 23-áig kellett volna kifizetni – mivel ez nem történt meg, leállították a gázszolgáltatást a Kövesdombi 2-es, az Egyesülés, a Budai Nagy Antal negyedi, a Kárpátok Sétányi 3-as és a Tudor Vladimirescu negyedi 8-as kazánháznál."
Ezt "persze" értelmezhetem úgyis, hogy pont két hetet vártak hatodikáig
A Népújság megkeresésére Bota Edit, az Energomur szóvivôje kijelentette: a távhôszolgáltató tulajdonosa a városi önkormányzat, amely eldöntheti, hogy haszonbérbe adja-e a távhôellátást. Az Energomurnak illetve közvetve a fogyasztóknak a tartozások, a késlekedô kifizetések nagyon sok gondot okoztak, ami változhat, ha egy tôkeerôs cég nyeri meg a licitet. "Az Energomur a 43 kazánház közül négyet bezárt már, október 1-jétôl újabb 13-at bezár, 15-öt – mégpedig a felújított 15- öt – koncesszióba adnak, 11 marad az Energomurnak. Marad egy kicsi Energomur is" – nyilatkozta a szóvivô.
Nem igazán jött le, úgy látom, hogy mire célzok. Szóval magyarul azt mondanám, hogy egy politikai, gazdasági és hőmérsékleti nyomásgyakorlást vélek látni abban, hogy "pont most" nincsen gáz. Ez igen csúnya, otromba módszer, ha az a cél, amire várok, azaz a cég sikerére. Ha nyer az RFV, és rövidesen visszakapcsolják a gázt, akkor már nem összeesküvés-elmélet, amit most gondolok. Azt meg nem kívánom az ottaniaknak, hogy megvárják a biomassza melegét, addig meg szétfagyjanak.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....