Nemrég ugye 6k alatt nagy bevásárlások voltak.Akik spekulációs céllal vették,azok most szórhatják ki.Az biztató,hogy ilyen magas áron repkednek a nagy pakkok.Talán mégiscsak lesz hir a napokban
Végre valaki azt írta, hogy Erdély.
A tavalyi Gyergyó projekt döntése is később valósult meg, mint az előirányzott.. ráadásul az is kicsit másként (megvették a céget, ami elnyerte). Zilahban biztos vagyok, hogy megoldják valahogy, de Vásárhely az keményebb dió lesz szvsz.. lehet rá jó pár pályázó.. nagy a tőkeigénye is..
Azért most elég nagy pakkok repkednek itt. Nemcsak többszáz, de többezer darabos vételek és eladások is vannak. Épp most kelt el 2118 db. 6200 forinton, de még bent áll 4225 db. 6250 forinton...
A cég mindenesetre azt ígérte, hogy nyáron megismerhetjük a zilahi projekt részleteit, ergo szerződéskötés lesz a témában. Lassan időszerű lenne egy bejelentés, persze azt mindenki tudhatja, hogy egy tárgyalás alatt lévő üzletről nem lehet, nem szabad beszélni. Világos, hogy más nem fogja tudni megmozgatni fölfelé az árfolyamot, csak egy újabb szerződés. A hazai piacot most felejtsük el, a választások előtt az önkormányzatok totál mozgásképtelenek. Majd az új közgyűlésekkel, polgármesterekkel lehet majd tágyalni, az idei évben viszont rendezni kell minden futó hazai projektet. Erdélyből várhatjuk a jó híreket, Gyergyó, Zilah, Vásárhely és még ki tudja...
Cég Aj. Vétel
2010.08.04. 12:29:37
1 1 200 db 6 200 Ft
1 1 12 db 6 101 Ft
1 1 19 db 6 100 Ft
1 1 50 db 6 080 Ft
1 1 30 db 6 076 Ft
Eladás Cég Aj.
2010.08.04. 12:25:44
6 240 Ft 30 db 1 1
6 250 Ft 170 db 1 2
6 255 Ft 20 db 1 1
6 260 Ft 20 db 1 1
6 280 Ft 50 db 1
Törölt felhasználó2010. 08. 04. 12:32
Alakulunk..
Épp most jutott időm íz elmúlt hetet átolvasni. Érdekes így egyben végig menni mindenen. Fordulnak emberek ide...oda..
Örülök, hogy Former is hirtelen vissza szerezte a bizalmát a kb két héttel ezelőtti pánikkeltése után. Igaz mostanra már mindenki számára nyilvánvaló, hogy miért is történt minden...Egyszerűen nem lehetett túl nagy különbség a piacon kívüli kötés (5300 Ft) és normál piac között.
Én is örülnék, egy jó hírnek a héten és remélem nem egy "felbeszélőshow" az egész...mert "lebeszélőshow" már volt elég és jobb lenne a valóság egy picit...
Az elemzésről:
Nekem az jött le, hogy ez az elemző nem csak a Zilah-ot nem ismeri (igaz nincs is ott még szerződés) de Gyergyóról sem tud semmit. Ez azért is érdekes, mert az már egy élő projekt és talán a legnagyobb.eddig..Én azt vettem ki belőle, hogy Marost emlyíti mint az első lépés külföldre...Egy elemzés sem tud jó lenni?? Portfolionak is volt egy pár hónappal ezelőtt és abban is voltak akkora baromságok...
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....