Akkor ugyanúgy látjuk, csak én innen várom a korrekciot, nem 4000 felettrol. Az biztos, hogy jó sokat vettek piacin elmúlt 3 napban. Ami fura, mert bennfenteseknek volt idejük gyujtogetni.
A hype egy része indokolt. Elég erős a hátszél és elég sok üzlet látszik. Sokáig nagyon erősen fogták vissza 2000-2200 között, most ezért és a pár friss hír (üzletek, BUX, FTSE...) miatt gyorsabban indult. 4000 fölött valahol én is várok némi korrekciót, aztán újabb híreket és még egy ilyen emelkedést.
De egy hype esetén, főleg gyorsuló szakaszban ez természetes, nem? Egyébként sokan hozzám hasonlóan, lehet benne vannak rég a papirban, de eddigi csendes emelkedés nem késztette szolasra. Várni kellett, eddig nem is volt kérdés. De azért pár nap alatt duplazas közeli állapot....nem fenntartható szvsz
Volt pár olyan hozzászólásod neked is, de elsősorban nem rád. Minden ilyen helyzetben hirtelen megjelenik 8-10 arc, akik tolják a "most van vége, esni fog" dumát értelmes indok nélkül.
Persze, a beragadtak száma is egy szempont egy spekulációban, de nem egyetlen és nem legfontosabb. SET-nek van valós üzleti tevékenysége de nekem hasonlít a régi phylaxia hoz, vagyis hogy ez nem tud kiemelkedő, de talán még tartós nyereséget sem hozni
SET kisebb cég, jó lesz az is. Már kis eredmény is nagy EPS-t hoz. IT abban is van, 03.26án lesz rendezvényük, ahol bemutatják a fejlesztéseket. Wallis? 260ról brutál töméssel küldték 160ig vissza. Milliók vannak abban beragadva, SET meg ath-n zárt, nincs benne egy db beragadt sem.
Nagyon jó és nagyon érdekes cikk!! El is fogadom, hogy ez is egy jel a bikapiacra! Érdekes annak tükrében, hogy 20% feletti index esés volt decemberben. De úgy tűnik, mégse jött el a medve.
rbbj kereskedése