Megnéztem jobban, ez esetben 140 lehet az első megálló. Nagyon le van tapadva erre a 160-ra....fura, hogy 4ig-ból eddig kiaramlott pénz se hajtotta fel....
Napon belül 4ig stabilabb volt, de a savja szélesebb volt: 1900-2100. Wallis napon belül megcsinálta ma majdnem az egész két hetes sávot : 160-167, sáv 160-170
wallis nekem is van. Most hogy mondod tényleg hasonlít a 4ig februári időszakához, de ott nem voltak ilyen elmozdulások mint a wallisba napon belül (minusz 4-5 %). Vagy tévedek?
:) Wallisrol mit gondoltok? Napok óta látványosan gyujtik 160-165 közt. Mire megindult volna, látványosan visszaverték ma nyitoban, és újra ment a gyűjtés. Nem értem ki a gyűjtögető ennyiért? És mire számít? Napi 100 millió feletti forgalmak és mellé egy szinte egyenes csík....tisztára 4ig feeling 2000 körül...
Sávos vétel és eladás az oka. A másik ok, hogy szerintem most ott tartunk, ami konzinal 280-on volt, onnan majdnem felezett,majd lassabb emelkedés 400-ra.
Dehogynem, nagyon sok itt a trader, aki a tetejen szall ki es indulas elott az aljon vasarol be....En pl a napokban Chuck Norrisnak 5200-on adtam el a 4IG pakkom, amit elotte szemelyesen ML-tol vettem 116on....
Akkor hogy írjon is valaki: Tegnapp app pakk felét dobtam 528-on, másik felén gondolkoztam záróban, de (ajnos) végül tartottam. Most kivárok, 500 alatt sávosan bővítenék, további emelkedésnél meg mozi a megmaradóval. Opit ma vettem 400-on, set szerintem piramis, cig-el kivárok, hátha... 4ig visszavétel szerintem még nagyon korai, 4800-tól nagyrészét kiszórtam, aztán a végén szerencsére limitről kikapták így a megmaradt néhány darabot is ki tudtam szórni. Szerintem egy ideig minden meghúzás kiszállási pont lesz sajnos. Német/usa papírok legközelebb.
Ahogy az emelkedést úgy az esest sem lehet soha biztosra venni. Senki nem találja el az alját és a tetejét sem ilyesminek. Sávos vétel és eladás a megoldás. Tőzsde alapszabálya....
rbbj kereskedése