voltam benne minimális bukóval kiszálltam, mert semmire nem indult el felfelé választások után, csak lefelé. Majd meglátod, kopusnak is leves lesz a vége.
benne voltál kopusban és azóta is beragadtál és ezért vagy ennyire erös meggyözödéssel arról, hogy minden lölö papír egy idö után csak esik? Egyébként persze hogy kopus lesz a sorsa, ha olyan hype lesz benne, és ujabb tizedelés után is 10.000 Ft lesz a részvény. Utána én is biztos vagyok benne, hogy ötödöl, tehát lejön a mai áron vett 20.000 Ft-ra ;)
Attól függ, hogy mit csinálj, mi volt a stratégiád és elképzelésed? Az árfolyam pár napos alakulása másodlagos. Miután a stratégiát leírtad, megírom én mit tennék. Mondhatok ár elképzelést mára is, de az csak megzavarna téged a helyes döntésben.
Még valamit. Leginkább arra hajlok, hogy most már eladni késő lenne. Alig vagyunk az alsó limit felett, és ha azt délután sem éri el, akkor talán már a későbbiekben sem folytatódik az esés. Ha meg eléri, akkor talán nem lesz olyan vége, mint tegnap, így nem lesz késő kiszállni bukóval.
Például érdekelne, hogy szerinted ma és holnap mi várható a 4IG-ben. Sajnos benne ülök 4800-as vétellel. Tegnap sajnos nem adtam el, pedig intő jel lehetett volna a nap eleji zuhanása. Ma meg bizonytalan vagyok. Lehet, hogy egész nap oldalazni fog 3700-4000 között? Ilyenkor félek (babona), hogy ha eladom, azonnal elindul felfelé, ha meg tartogatom, akkor ma is limittel esik (bár most sem vagyunk messze tőle).
Az App nagyon nehezen akar megindulni s bánom hogy múltkor nem vágtam ki 550 felett, mikor nagyon megindult. De talán most áttöri az MA200-t aztán lassan indulhat a giga Opus is, jövő hétvégén lezárul az ajánlati időszak, megszűnik a nyomás
rbbj kereskedése